ferieboliger i Europa som et delekoncept

KONCEPTET

ferieboliger i Europa som et delekoncept

Ferieboliger i Europa - for mange flere!

Drømmen om at eje en feriebolig i udlandet forbliver en drøm for mange. Vi vil gerne hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed!

Domos Plus er opstået med et brændende ønske om, at ejerskab af ferieboliger bliver tilgængeligt for langt flere danskere. At det bliver både økonomisk og praktisk overskueligt at investere i ferieboliger – så flere kan være med!

Se vores forening, der er åben for køb lige nu: Domos I.

ferieboliger i europa som et delekoncept
ferieboliger i europa som et delekoncept

Delekoncept!

Meget for pengene!

Hvis du overvejer køb af feriebolig i udlandet tænker du måske på, at du ikke vil få brugt boligen nok og at du gerne vil rejse mere end et enkelt sted hen.

Der er i den sammenhæng store fordele ved at eje deleboliger gennem Domos Plus. Du har råderet over dine tre boliger syv uger hvert eneste år. De fleste har ikke behov for mere end syv ugers ferieophold i løbet af et år og på denne måde undgår man at boligerne står tomme de resterende uger. Her benytter de andre ejere i stedet boligerne. Win-win!

Derudover har du tre forskellige boliger på tre meget forskellige destinationer - det giver stor variation i dine ferier.

For kr. 975.000,- bliver du medejer af tre ferieboliger i Europa. Boligerne ejes i fællesskab med 20 andre ejere. Det betyder i praksis, at hver bolig gennemsnitligt er mere end 6 gange så meget værd som din investering. Du får altså virkelig værdi for pengene!

Herudover er der også flere ejere om at betale de løbende udgifter - også hvis der skulle opstå noget uforudset.

Køb af feriebolig i udlandet bliver på den måde langt mere økonomisk tilgængeligt og trygt.

ferieboliger i europa som et delekoncept
ferieboliger i europa som et delekoncept

Boligerne!

Praktikken!

Boligerne udstyres med alt det nødvendige for at holde en god ferie. Og så lidt mere til!

Boligerne indrettes med hjertet. Målet er, at når du træder ind i boligerne, så føler du dig hjemme og godt tilpas. Boligerne indrettes med en kombination af den skandinaviske lethed og hygge, som vi holder så meget af, og den lokale charme og kendetegn ved de områder, som boligerne er beliggende i.

Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at du føler dig hjemme i dine egne ferieboliger. Den hjemlige følelse kommer til dels fra indretningen og til dels fra dine erfaringer i lokalområdet, når du har besøgt boligerne flere gange. Så ved du hvor alle de gode steder er - og du føler dig hurtigt som en af de lokale.

Som ejer i en Domos Plus forening bliver køb af feriebolig nemt og overskueligt. Det er typisk ved køb af feriebolig i udlandet, at praktikken og økonomien kan blive svær at overskue. Men alt det praktiske klarer vi for dig.

Vi står for at finde boligerne, alt det juridiske omkring køb samt renovering og indretning af boligerne. Så når du modtager nøglen til boligen, er den lige til at flytte ind i.

Dernæst behøver du heller ikke bekymre dig om at få betalt de løbende regninger, få renset poolen, klippet græsset og gøre rent. Vi står for al praktikken. Du skal bare holde ferie.

Ofte stillede spørgsmål

PRISER

Hvad er inkluderet i prisen?

Hvordan køber jeg en ejerandel?

Hvis du er interesseret i at købe en ejerandel i en forening – eller blot at høre endnu mere om dette – så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller kontaktformularen her på hjemmesiden. Hvis du beslutter dig for at købe en ejerandel, vil du i første omgang skrive under på en bekræftelse af reservationen. Når ejerne af foreningen er fundet afholdes der en stiftende generalforsamling, hvor alle ejere møder hinanden. Først efter denne generalforsamling er reservationen forpligtende og først her skal betaling ske.

Hvor længe går der fra vi køber en ejerandel i foreningen til alle tre boliger kan tages i
brug?

Dette afhænger af flere faktorer, men det forventes at alle tre boliger er i drift i løbet af 12-24 måneder efter foreningen er stiftet. Så snart første bolig er klar, vil det være muligt at booke ferier i denne.

Må man leje boligerne ud, hvis man ikke gør brug af alle tildelte uger?

Nej – det er ikke tilladt at leje boligerne ud. Du må dog gerne udlåne til f.eks. familie, hvis du ikke kan bruge alle ugerne selv. Du har dog selv ansvaret for, at boligerne behandles efter reglerne.

Hvordan sælger man en ejerandel igen?

Hvis du ønsker at sælge din ejerandel igen, er du velkommen til selv at finde en køber. Vi tilbyder også at hjælpe med dette. Når køber er fundet og prisen er aftalt, sørger vi for at hjælpe jer i mål med det praktiske.

Kan jeg købe en ejerandel af penge fra min virksomhed?

Af skattemæssige årsager bør ejerandelene købes af private midler. Pensionsmidler samt virksomhedsmidler kan ikke benyttes.

Hvad er min risiko, når jeg ejer boligerne sammen med andre?

Boligerne er gældfrie, så selvom man har solidarisk hæftelse, er der ikke nogen risiko forbundet hermed, da boligerne er betalt kontant og der derfor ikke er nogen fælles gældsforpligtelse.

Foreningen har mulighed for at tage et medlem ud af foreningen, hvis denne ikke betaler de løbende månedlige udgifter. Alle ejere bedes indbetale et forskud af fællesudgifterne, så der er sikkerhed for indbetalingen en periode.

Hvem ejer boligerne?

Når man køber en ejerandel i Domos Plus, ejer man boligerne sammen med de 20 andre ejere. Man ejer hermed 1/21 del af alle tre huse. Domos Plus ejer ikke boligerne.

Hvad går mine penge til, når jeg køber en ejerandel?

Pengene man betaler for at købe ejerandelen går udelukkende til køb af boligerne, handelsomkostninger, renovering og indretning af boligerne samt honorar til Domos Plus.

Hvordan bookes ferieugerne? Kan man få de uger, man gerne vil have?

Man booker sine ferieuger igennem et system, som sørger for at holde styr på ledige uger i de forskellige boliger. Man har mulighed for årligt at booke 7 ugers ferie. Alle får mulighed for at booke 1 uge i det kommende år inden der løbende åbnes for bookning af flere uger. Dette er for at give alle bedst mulig chance for at få deres førsteprioritet opfyldt. Det kan naturligvis ikke garanteres, at man får sit allerstørste ønske opfyldt hvert år – da man jo er flere om at dele om ugerne. Men der er rigtig gode muligheder for at få sine ønsker opfyldt. Man kan endvidere skrive sig på venteliste til ønskede uger.

Er der WI-FI og TV i alle boliger?

Ja der er wi-fi i alle boliger og det tilstræbes at være i bedst mulig kvalitet. Du vil også finde TV i alle boliger og med mulighed for at tilslutte egne streamingtjenester.